Contact

Laetitia Lebbe

Jan Broeckaertlaan 15

9230 Wetteren

0496/221552

info@laetitialebbe.be

 

Bereikbaarheid

De praktijk is gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer en ligt op wandelafstand van het station van Wetteren.

 

Parkeren kan in de straat zelf en in de omliggende straten met een parkeerschijf.

 

Met de fiets? Deze kan gerust binnen staan tijdens de therapie.

Neem gerust contact op via onderstaand formulier:

Kostprijs

Een sessie kost  55 euro (individueel, per 2 of per gezin) en duurt ongeveer 1 uur. De betaling gebeurt contant of mobiel aan het einde van de sessie.

Voor het intakegesprek wordt 40 euro aangerekend. Tijdens dit eerste gesprek wordt kennis gemaakt en de hulpvraag beluisterd.

De therapie gebeurt steeds op afspraak. Neem contact op en samen zoeken we naar een gepast moment voor de therapie.

Verwittig minstens 24 u op voorhand indien je niet kan komen, zo kan de vrijgekomen afspraak aan iemand anders toegekend worden. Doe je dit niet, dan zal de sessie alsnog aangerekend worden.

Sommige mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke terugbetaling voor psychotherapie. Ik ben lid van het BVCT (de beroepsvereniging voor creatieve therapie); dit kan van belang zijn voor eventuele terugbetaling. Informeer je alvast bij je mutualiteit.

In bepaalde gevallen kan ook het OCMW een financiële tussenkomst bieden. Neem hiervoor contact op met je maatschappelijk werker van het Sociaal Huis (indien je een dossier hebt). Ook indien je niet gekend bent bij het Sociaal Huis, kan je terecht bij het onthaalteam. Zij bekijken samen met jou of je vraag in aanmerking komt voor een tussenkomst. Op de website van de gemeente Wetteren vind je meer informatie: https://www.wetteren.be/financiele-hulp. Ook in andere gemeentes bestaat deze dienst; surf hiervoor naar de website van het OCMW van je gemeente. Geraak je er niet aan uit? Ik begeleid je graag in het doorlopen van de nodige stappen.

Laetitia Lebbe - Beeldende therapie

Ondernemingsnr. 0790.934.733